CZK | EUR

káva - Honduras Cero Bueno

Tato plně promytá káva ze statku Cerro Bueno nese označení Café Marcala označení původu, první svého druhu ve Střední Americe, a je snadné pochopit proč. Tato káva je plná oříškové chuti, sladkosti tmavé čokolády, kterou milujeme ve skvělých honduraských kávách.

Ve společnosti Cerro Bueno je káva selektivně ručně vybírána a poté drcena pomocí ecopulper. Po suché fermentaci se pergamen promyje čistou vodou a poté mechanicky suší po dobu 36 hodin.

Sušený pergamen je poté zabalen do GrainPro a uložen ve skladu po dobu 1 měsíce. Po odpočinku je pergamen transportován do San Pedro Sula v Cortes, do suchého mlýna CADEXSA („Cafe de Exportacion SA“).

Certifikace:Organic
Zpracování:mokré (washed )
Odrůdy:Catuai, Pacas
Charakteristika:oříšky, tmavá čokoláda
Producent:
Balení:

Caffe zpravodaj

Zaregistrujte svůj e-mail k odběru novinek a akcí od Caffe Icástico.